پرخاشگری برادرم و تهدید به کشتن ما چگونه قابل شکایت می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۶ #22043328

برادری بزرگتر دارم ۳۳ ساله که روانپریش است و مدام در حال فریاد و فحش های ناموسی و پرتاب کردن وسایل است.روزی که پدر مادر در خانه نبودند مرا به شدت کتک زد ولی من سن کمی داشتم ۱۸ سالم بود و از ترس عابرو هیچ نگفتم اما صدایش را همسایه شنیده بود.با شنیدن این موضوع پدر به او خانه ای داد تا مزاحم ما نشود و بیشتر از این عابروریزی نکند.اما خانه را که گرفت غذایش را هر روز آماده میخاهد که ببرد.رفت آمدش هم با فحش و تهدید به کشتن و بدبختی است پرتاب وسایل بی عابرویی به طوری که همه محل او را شناختن از فرد دعوایی او دارد ما را زجر کش میکند که تمام اموال پدرم را چنگ بزند.پدر از او راضی نیست و به خاطر عابروی من که دخترم هیچ نمیگوید. ولی برادر هر روز وحشی تر میشود. پدرم مریض قلبی است و برادر با اینکار میخاهد پدرم سکته کند که زودتر بمیرد و مادرم را در سالمندان بگزارد و مرا بیرون کند.این خواسته ای است که خودش بارها گفته و همه میدانند.به حدی رسیدم که میخام در این دنیا نباشم .و زودتر بمیرم.هر موقع برای دعوا میاد خانه چاقویی به همراه دارد و صورتش رنگ پریده است. نمیشود با او حرف زد چون حمله میکند نمیدونم چیکار کنم. دلم میخاد جزای کارهاش رو همین دنیا ببینه. لطفا راهنماییم کنید. با آمدن او به شدت ضربان قلب دارم.دستم به شدت از عصبانیت زیاد درد میگیرد.و تنگی نفس میگیرم.قلبم هم درد میگیرد

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام توهین، تهدید و ایراد ضرب و جرح عمدی علیه ایشان اقامه دعوا کنید.