مبلغی که همسرم محکوم شده چجور محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۷ #22040510

سلام خدمت وکلای عزیز.
مطالبه وجه کردم از بابت خرید دو واحد آپارتمان که بنام همسرم قولنامه کرده بودم الان برام رای اومده و همسرم به مبلغ ۲۴۰ میلیون تومان محکوم شده الان وکیلش دادخواست مطالبه مهریه کرده که تعدادش۱۰۰ تاست.سوالم اینه که مبلغی که همسرم محکوم شده چجور محاسبه میشه و تعداد سکه چجور محاسبه میشه؟ آیا هر در به نرخ روز محاسبه میشه؟ آپارتمانها رو یکیشو سال۹۰ خریدم دیگری رو سال ۹۵.

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
مهریه به نرخ روز محاسبه می شود. شما نیز از تاریخ محکومیت قطعی امکان مطالبه خسارت تاخیر تادیه را دارید

سلام و درود
در خصوص مهریه:
به نرخ روز و شاخص بانک مرکزی محاسبه خواهد شد
در خصوص طلب:
میتوان تاخیر تادیه را مطالبه کرد
موفق و موید باشید

درود بر شما، مهریه به نرخ روز تعیین می‌شود، در خصوص مطالبه وجه نیز، به دلیل صدور حکم و چنانچه قطعیت یابد، ولی ایشان نپردازند، می‌توانید مطالبه تاخیر تادیه کنید.

با سلام مهریه همسر شما که سکه می باشد نه نرخ روز محاسبه می شود و همسر شما صرفا به ثمن معامله در مبایعه نامه درج گردیده محکوم می شود و اگر در زمان دادخواست شما در ستون خواسته مطالبه خسارت تاخیر را هم کرده باشید از تاریخ تقدیم دادخواست به شما خسارت تاخیر در تادیه تعلق میگیرد.

مطالبه مهریه به نرخ روز محاسبه میشود
ودر مورد طلب نیز میتوانید خسارت تاخیر نادیه دریافت کنید

با سلام
مهریه بر اساس قیمت سکه به نرخ روز می باشد .
دعوای مطالبه منتج به صدور رای گردیده لذا در صورت عدم پرداخت امکان مطالبه خسارت تاخیر تادیه وجود خواهد داشت .

با درود
مهریه به نرخ روز محاسبه می‌گردد.
در مطالبه وجه روبه متفاوت است ولی غالبا از قطعیت رای مبتوان خسارات تاخیر تادیه مطالبه کرد.