در شرایط کنونی کرونا و بیکاری بنده و نداشتن هیچ مالی آیا قاضی حکم جلب صادر می کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۱ #21968995

همسر بنده ابتدا از طریق ثبت ۱۱۰ عدد مهریه را اجرا گذاشت و من چون مال و ملکی نداشتم اقدام به ممنوع الخروج کردن بنده کرد. حالا امروز بعد از چندین ماه از طریق دادگاه خانواده نسبت به مطالبه مهریه اقدام کرده.

بنده نه ملکی دارم. نه خودرو. نه شاغل هستم، یعنی بیکارم. هیچ مالی ندارم. در خانه مادری سکونت دارم.
معمولا در این شرایط چقدر مهریه به عنوان پیش قسط باید پرداخت شود؟
رئیس قوه قضاییه جناب آقای رئیسی اعلام کردند مردی که مالی نداشته باشد به زندان نخواهد رفت.
سوال بنده اینه که آیا این بصورت یک قانون تصویب و اجرایی شده؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر تمکن مالی ندارید می توانید دادخواست اعسار بدهید تا تقسیط شود. اما اگر اقساط را پرداخت نکنید جلب صادر می شود.

سلام
رییس قوه قضاییه فقط بخشنامه صادرکردن به اعسارازمهریه خارج نوبت وسریع رسیدگی شودنه اینکه جلب به طورکلی منتفی باشد.درخواست اعساردهید

درود بر شما، در حال حاضر چنانچه تمکن پرداخت نداشته باشید، حبس بابت مهریه منتفی‌ست، لذا پس از محکومیت به پرداخت مهریه، میتوانید دادخواست اعسار دهید تا قاضی محترم بر اساس تمکن شما حکم به تقسیط دهند. پیش قسط قابل تعیین نیست.

سلام، دادخواست اعسار دهید و با توجه به وضعیت مالی شما قسط بندی خواهد شد بنابراین پیش قسط اموال مشخص نیست.

پس از صدور رای دادخواست اعسار و تقسیط بدهید و میزان پرداختی شما با توجه به دلایلی که ارایه می دهید با نظر دادگاه هست

در صورت عندالمطالبه بودن مهریه به پرداخت تمام مهریه محکوم میشوید. پس از صدور حکم میتوانید دادخواست اعسار دهید. پیش قسط و اقساط با توجه به وضعیت شما به تشخیص قاضی است.