میتونم فقط بخشی از مهریمو را از ثبت کم کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۵۵ #21931607

وقت بخیر
من کل مهریمو از اداره ثبت به اجرا گذاشتم که ۱۰۰ سکه است الان میتونم فقط بخشی از مهریمو را از ثبت کم کنم ینی ۳۰ سکه و این ۳۰ تا رو از دادگاه پیگیری کنم؟!

مشاوره حقوقی مهریه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید هر مقدار از مهریه را به اجرا بگذارید به لحاظ قانونی امکان پذیر است

با سلام
بله در این مورد با منع قانونی مواجه نیستید

سلام و درود
با توجه به عدم منع قانونی، بله قابلیت اقدام دارد
موفق و موید باشید

بله می توانید همان طور اقدام نمایید

باید گواهی انصراف از اداره ثبت را اخذ کنید بعد از طریق دادگاه مطالبه مهریه کنید

بله می تونید
از قانونی هیچ منعی نداره

با سلام و احترام این اختیار شماست که هر چقئر را که می خواهید مطالبه کنید و از هر مرجع قانونی می توانید اینکار را انجام دهید موفق و پیروز باشید