روند و خلاصه وضعیت پرونده چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۷ #21912302

آخرین تغییر ثبت شده برای این پرونده مربوط به تاریخ ۱۳۹۹/۰۵/۳۱ ساعت ۱۷:۲۶ می باشد
رمز وارد شده مربوط به حسن........ می باشد
۱-پرونده کلاسه ............ ردیف فرعی ۱ شماره بایگانی.......... با علت طرح تحقیقات مقدماتی و موضوع اتهامات افتراء و تهدید به قتل و توهین به اشخاص عادی و خیانت در امانت و مزاحمت تلفنی و مزاحمت ملکی و ورود به مسکن یا منزل دیگری به عنف و تهدید به شعبه ۲ دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان دزفول ارجاع و در تاریخ ۱۳۹۹/۰۳/۱۳ ثبت گردید
۲-در تاریخ ۱۳۹۹/۰۳/۱۷ وقت نظارت برای تاریخ ۱۳۹۹/۰۵/۲۸ تعیین گردید
۳-ابلاغیه شماره ........... مورخ ۱۳۹۹/۰۴/۲۵ مربوط به حسن......... در تاریخ ۱۳۹۹/۰۴/۲۵ ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد
۴-در تاریخ ۱۳۹۹/۰۵/۲۹ وقت نظارت به لحاظ ضرورت اخذ توضیح از طرفین تجدید و برای تاریخ ۱۳۹۹/۰۶/۳۱ تعیین گردید
۵-نسبت به شکایات حسن....... علیه حسن ..... مبنی بر افتراء و تهدید به قتل و توهین به اشخاص عادی و خیانت در امانت و مزاحمت تلفنی و مزاحمت ملکی و ورود به مسکن یا منزل دیگری به عنف و تهدید طی شماره .............. مورخ ۱۳۹۹/۰۵/۳۱ قرار نهایی صادر شد.
خلاصه پرونده آمده
-پرونده با علت طرح تحقیقات مقدماتی نسبت به مکومیت در تاریخ ۱۳۹۹/۰۳/۱۳ ثبت گردید
۲-پرونده مختومه شده

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در این پرونده قرار نهایی صادر شده و باید به طرفین ابلاغ شود .