بعد از حکم خلع ید چه اتفاقی می افتد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸۸ #21905046

با سلام.بعد از قطعی شدن حکم خلع ید چه مراحلی طی میشود؟ آیا اجرای احکام زمان دقیقی برای خلع ید صادر میکند و آنرا به محکوم علیه ابلاغ میکند؟ ممنون میشوم دقیق راهنمایی بفرمایید.سپاس

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در مرحله اول اجراییه برا شما صادر و ابلاغ میشود که از زمان ابلاغ شما ده روز فرصت اجرا دارید.

بله ب محکوم علیه ابلاغ میشود و محکوم علیه ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ اجراییه موظف است نسبت ب خلع ید اقدام نماید

باسلام
بعد قطعی شدن رای باید درخواست صدور اجراییه بدهند و بعد از صدور اجراییه زمان ده روزه به محکوم علیه داده می شود

بعد از قطعی شدن رای ، خواهان باید تقاضای صدور اجراییه بدهد بعد از صدور اجراییه ، محکوم علیه باید ظرف ده روز رای را اجرا کند

بعد ار حکم خلع ید و صدور اجرای رای مهلت ده روزه برای خلع ید به محکوم علیه داده خواهد شد

باسلام واحترام ...بعداز ابلاغ رای خلع ید درخواست اجرا بدهید