به جرم دخالت در زندگی چگونه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۹ #21902761

سوال داشتم که چرا به کسانی که حسادت و یا نفرت و یا چون خودشان زندگی خوبی ندارن باید زندگی خواهرم و برادرم خراب کنم تا از من برتری نداشته باشند چرا از طرف قانون گذار یا دادگاه تشویق میشوند
من ده سال است که با تمام مشکلات متعددی برایم درست کردن و دخالت و بهم زدن آرامش زندگی تحمل کردم
چند شب پیش به خانه ما آمدند و گفتند که فیلمی مبنی بر زن شما در گدایی و تکدی گری و جمع آوری زباله در فضای مجازی دیده شده
بنده از این موضوع بشدت ناراحت شدم
دیشب به خانه من آمدند و من ازشون خواستم فیلم و یا اداشون ثابت کنن تفره رفتند و به مسائل ده سال پیش پرداختند و من بیرون کردم خواهر همسرم و باجناقم بعد بدون اطلاع من همسرم با خودشون بردن و بمن گفتن که برو شکایت کن سرچ کردیم که این جرم نیست و محکومی
بهم پیشنهاد دادند بی سرصدا برم از این زندگی سراحتن چند بار تکرار کرد بدلیل گرفتن مستمری بهزیستی
دختر هفت ساله دارم که موقع ثبت نام مدرسه است از تحصیل عقب مانده
شما می‌فرماید که چون مجازات و جرم نیست باید هیچ کار نکنم
مشکلی با دادن نفقه و فلان ندارم فقط پرسش اینجاس چرا تشویق میشوند برای این کار من مرد هستم و به وظایف خودم آگاهم و مشکلی ندارم با همسرم
مشکل اینجاس همسرم نمیتواند در مقابل خواهرانش حرفی بزند و بی اختیار میشود شما بفرمایید چه باید بکنم

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید با عنوان افترا توهین و ایجاد مزاحمت ، ... با داشتن شاهد یا دلایل و شواهد علیه شان اقدام قانونی انجام
دهید

با سلام
هر چند که دخالت خانوادگی جرم محسوب نمیشود اما اگر این دخالت ها باعث هتک حرمت ، آبرو ریزی ، ایجاد مزاحمت ، خسارت مادی و معنوی با اثبات امر میتوانید بر علیه دخالت کننده گان اقامه دعوی نمایید