همسرم مرا تهدید کرده، چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۹ #21874426

سلام من ۳۲ سالمه دو تا فرزند دارم من با همسرم دوست بودم مدت ۴ سال و با سن کم ازدواج کردم پسرم ۱۰ سال و دخترم ۷ سالشون هست شوهرم در زمان عقد با یه خانمی قول و قرار ازدواج گزاشته بود در صورتیکه ما کارت عروسی پخش کرده بودیم متوجه شدم و با اصرار های همسرم و اینکه اظهار پشیمونی کرد گذشت کردم اما بعدا تو زندگی متوجه خیانت های متعددش شدم حتی برای خانواده اش به اثبات رسوندم مادرش رفت تو خونه ای که همسرم با یه خانم رفته بود و جفتشون رو بیرون انداخت الان هم ایشون یک ماه یک ماه مسافرت کاری میره و به شدت بد دل هست نسبت به من و شروع کرده به تهمت زدن و اینکه میگه تو با مردای دیگه در ارتباطی در صورتیکه میدونم و در جریان روابطش هستم و قبض پولایی که به حساب اون خانمی که باهاش در ارتباطه دیدم الان هم ۲۰ روزه من رو از تهران به فردیس آورده برای سکونت و یه جای دور افتاده که تو سفرای اسنپش دیدم خودش یک سال قبل از اینکه به اینجا بیایم برای سکونت خودش میومده و قطعا کسی رو داره که میومده الان منو آورده اینجا که به روابطش برسه من به خاطر بچه هام حاضر به طلاق نیستم ولی چطور میتونم حق و حقوقم رو مطالبه کنم در ضمن ایشون پرونده ی شکایت دارن برای روابط نامشروع ازشون شکایت شده و اینکه بعدا متوجه شدم به مادر خود من هم نظر سوء داشته و ایشون رو اذیت و آزار کرده در ضمن الان فقط تهدید میکنه منو و میگه از خونه ی من برو بیرون من نمیخوام باهات زندگی کنم و بچه ها رو هم بهت نمیدم و براشون پرستار میگیرم تو صلاحیت مادری نداری قبلا هم تا سر حد مرگ گلوی من رو فشار داده بود که جای انگشتاش روی صورت و گردنم مونده بود و من پزشک قانونی رفتم و ازش شکایت کردم ولی اومد به قاضی گفت من نزدم و کلا زد زیرش اونا هم به خاطر سرشناس بودن پدرش که هنرمند مملکته صلح دادن قضیه رو ولی الان دوباره شروع به تهدید کرده و من از این بابت استرس دارم به پسرم یاد دادم اگه پدرش اقدامی کرد با ۱۱۰ تماس بگیره عاجزانه ازتون درخواست دارم منو راهنمایی کنید سپاسگزارم

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام
۱.اگر مدرکی در خصوص خیانت ایشان دارید شکایت رابطه نامشروع مطرح کنید
۲.ایشان موظف است برای شما خانه مناسب تهیه کند و نفقه بدهد و در غیر اینصورت میتوانید شکایت ترک‌انفاق مطرح کنید
۳.میتوانید تقاضای مهریه و اجرت المثل بدهید
۴.اگر مدرکی در خصوص تهدید و افترا ایشان دارید اقدام به شکایت تهدید و افترا علیه ایشان کنید.

سلام
پیشنهاد میکنم مشاوره تلفنی با بنده رزرو نمایید چراکه در غالب نوشتار نمیگنجد