طلاها به چه کسی تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۵ #21845320

سلام من دختر ۲۳ ساله بعد ۴ ماه نامزدی میخوام طلاق بگیرم بخاطر یه سری مشکلات
طلاهای که واسم خریدن از پول عقدمون جمع شد بود و فاکتوراش دست نامزدمه این طلاها الان باید به اون داد بشه

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر از پولی بوده که مربوط هدایای اقوام شما بوده است متعلق به شماست چون در واقع به عروس خانوم هدیه داده‌اند
و اگر از پول هایی بوده که از هدایای خانواده داماد بوده متعلق به داماد است

"با سلام"
اگر توافق و یا سندی در این خصوص تنظی منشده باشد صاحب فاکتور دارنده طلا محسوب میشود

با سلام
در صورتی که در زمان عقد زوجین تصمیم به طلاق نمایند بایستی هدایایی را که به هر یک از طرفین خریداری نموده اند را پس گردانند و اگر این طلاها را فامیا زوج خریداری کرده میتوانند مطالبه کنند مگر اینکه شما طبق استشهادیه ای ثابت نمایید که این طلاها را با پول شما خریداری نموده اند .