دعوای علیه حکم صادره از دادگاه برای مهریه و دعوای خلع ید را چگونه باید مطرح کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۶ #21826552

سلام یک ملکی که پلاک ثبتی به نام متوفی (رضا) دارد ولی سند ندارد توسط وراث یک بار در سال ۱۳۴۹ تقسیم و به هر یک از وراث ۱۲۰۰ متر زمین اختصاص می یابد (بر اساس تقسیم نامه) در سال ۱۳۶۰ مجددا تقسیم نامه ای دیگر بهمراه جزئیات به امضای همه طرفین می رسد و سهم یکی از وراث بنام بهروز ۱۰۰۰ متر تعیین می شود و ایشان نیز با امضای تقسیم نامه متراژ فوق را می پذیرند بهروز پس از مدتی فوت کرده و فرزند بهروز زمین ارث برده شده از پدر خود را بابت مهریه به دادگاه معرفی می کند ولی بجای متراژ زمین بر اساس تقسیم نامه اخر (۱۰۰۰ متر) ایشان تقسیم نامه اول را معرفی کرده و دادگاه ۱۲۰۰ متر را لحاظ می نماید و در حکم مهریه ۱۲۰۰ متر لحاظ می شود و ۲۰۰ متر در زمین مجاور تجاوز صورت می پذیرد حال زمین یک دست معامله شده و صاحب زمین مجاور ( یکی دیگر از وراث متوفی اول (رضا) بر اساس تقسیم نامه سال ۱۳۶۰) متوجه شده است که به زمین او تجاوز شده است

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
جناب شما نیاز به تنظیم دادخواست تجدید ظنر و لایحه دفاعی دارید