عدم صلاحیت پدر را چطور ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۹۹ #21802210

سلام شوهرم معتاده دو بار ترک کرده باز شروع کرده تو این دو بار چند سال تلاش میکنیم سرمایه اضافه میکنیم بعد آقا خوشی میزنه زیر دلش معتاد میشه سرمایه مون رو به باد میده ده ساله ازدواج کردیم یه بچه پسر ۴ ساله دارم میخوام ازش شکایت کنم صلاحیت سرپرستی خانواده رو به عهده بگیرم چون داره سرمایه مونو به باد میده خونه ماشین وسایل مغازه رو یکی یکی داره میفروشه آیا تو قانون ایران همچین امکانی هست یا نه؟ممنون

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما در صورتیکه مالکیت اموال را داشته باشید و بنام شما باشد زوج نمی تواند دخل و تصرفی داشته باشد ولی اعطا سرپرستی خانواده در صورت وجود زوج ، به زوجه مقدور نیست.

با احترام و درود طبق قانون ریاست خانواده در ایران با زوج می باشد و خلاف ان نمیشود

با سلام واحترام سرپرستی خانواده طبق قانون ایران با پدر است ..بهتر هست ب کمپ ترک اعتیاد بفرستید

خیر چنین امری قبل از طلاق امکانپذیر نیست

مطابق قانون سرپرستی خانواده را با وجود همسرتان نمی توانید در دست بگیرید هرچند ب صلاح است زوج را جهت درمان ب کمپ ترک اعتیاد معرفی نمایید

سرپرستی خانوده را نمی توانید به عهده بگیرید چون سرپرستی خانواده در قانون ایران با پدر است

با سلام
خیر نمی‌شود صلاحیت و مسئولیت خانواده طبق قانون بر عهده ی زوج و پدر خانواده میباشد