شخصی با تخلیه مصالح ساختمانی اقدام به تصرف زمین کرده، چکار باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۶ #21786197

سلام یک قطعه در یک روستا دارم که سند ندارد و در طرح بنیاد مسکن نقشه فضای سبز افتاده تو زمین . من هم از حق خودم گذشتم و زمین را به عنوان فضای سبز و احداث پارک اهدا کردم اما شخصی با تخلیه مصالح ساختمانی اقدام به تصرف زمیین کرده به دهیار گفتیم متاسفانه اقدامی نکرد به بخشدار اطلاع دادیم تا به دهیار در این خصوص تذکر دهد اما بخشدار هم متاسفانه اقدامی انجام ندادن الان به کجا باید از بخشدار شکایت کنم تا قبل از اینکه دیوار بکشد اقدامی علیه او انجام شود باتشکر

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که زمین مذکور را به صورت ثبتی به بخشداری واگذار کرده باشید حق شکایت ندارید در غیر این صورت تحت عنوان تصرف عدوانی حتی امکان شکایت کیفری نیز برای شما وجود دارد.