فرزند ۷ سال دارد؛ درخواست حضانت می تونم بکنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۴۰ #21754110

سلام . در طلاق توافقی حضانت به مادر واگذار شده . الان که فرزند ۷ سال دارد من درخواست حضانت می تونم بکنم؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر در طلاق توافقی حضانت فرزند مشترک را به مادر واگذار کرده اید این توافق دارای اعتبار است.

به نام خدا،حضانت از موضوعات مربوط به قوانین تکمیلی است و توافق در مورد آن صحیح و معتبر است.طبق قانون حضانت تا هفت سالگی با مادر و پس از آن تا سن رشد با پدر است مگر توافقی خلاف آن شده باشد.بنابراین حکم دادگاه در خصوص طلاق توافقی که به موضوع حضانت نیز اشاره کرده معتبر بوده و لازم الاجراست.

درود
با توجه به واگذاری حضانت به مادر وفق رای دادگاه ، تنها با اثبات عدم صلاحیت ایشان در نگهداری فرزند و‌در شرایط خاصی میتوان از ایشان به طور قانونی سلب حضانت نمود .

درمورد هرآنچه بتوافق رسیدید معتبر است درغیراینصورت مطابق قانون تا ۷ سالگی حضانت با مادر است

سلام .حضانت فرزند در طلاق توافقی به همان شکلی هست که توافق کردید و معتبر هست . مگر در مواردی که ممکن هست خطری برای فرزند از طرف کسی که تحت حضانت اوست مسجل شود که در این صورت با در خواست طرف دیگر یا یکی از نزدیکان دادگاه تصمیم مقتضی صادر میکند

سلام
حضانت تا ۷ سال با مادر است مازاد بر آن پدر. مگر فرزند به سن رشد برسد دختر ۹ پسر ۱۵ که در اینصورت در اختیار فرزند است.یا مگر توافقی در بین باشد

با سلام و ادب
اگر در توافق شما حضانت را به زوجه داده اید آنچه توافق شده معتبر است.اما اگر توافقی در این خصوص انجام نیافته تا هفت سالگی حضانت با مادر است.و شما می توانید در خواست حضانت کنید.