با وجود درج مهر شرکت پشت چک مشتری همان شرکت، میتوان بر علیه شرکت شکواییه تنظیم کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۹۹۷ #21705790

سلام من مبلغ ۳۳ میلیون طی سه فقره چک از یک شرکت گرفتم به عنوان طلبم ، چکها مربوط به خود شرکت نیست و فقط مهر شرکت درج شده پشت چکها سر رسید اولین چک موجودی نداشت و پس از استعلام متوجه شدم که صاحب حساب وضعیت قرمز دارد در سیستم بانک مرکزی میخواستم ببینم میتونم علیه شرکت شکایت کنم و حکم توقیف اموال شرکت و بگیرم ؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله میتوانید به طرفیت صادر کننده و ظهرنویس دادخواستی به خواسته مطالبه وجه چکها و خسارات تاخیر تادیه و دادرسی از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم دادگاههای عمومی حقوقی نمایی و همچنین در ستون خواسته تقاضای صدور قرار تامین خواسته نمایی و اموال بلامعارض شرکت را توقیف نمایی

سلام مهر کردن پشت چک توسط شرکت دلالت بر مسولیت تضامنی شرکت دارد و می توانید علیه شرکت طرح دعوا نمایید