به شهرداری گفتیم که مسکونی رو تبدیل به تجاری کرده، فقط قبض تجاری صادر کرد از لحاظ حقوقی چه کاری میشه انجام داد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۲۸ #21687017

با سلام و خسته نباشید
ساختمانی مسکونی داریم که یکی از واحدها به تجاری اجاره داده (شرکت خدماتی) است، مستاجر بدون اجازه، تجهیزات موتورخانه را فروخته، درب موتور خانه که از کوچه باز میشود را از داخل بسته و یک درب جدید به واحد خود درست کرده است. (واحد مستاجر منفی ۱)
فلکه آب واحد مشاع واحد دیگر را بسته، داخل موتورخانه وسایل قرارداده و استفاده شخصی میکند.
سروصدا زیاد، رفت و آمد زیاد پیک موتورها، مهمانی های شبانه، رفت و آمد دخترهای بی حجاب (از عرف فیلم های خارجی هم بدترن) و...
ساختمان مدیر نداره، مالک واحد بیخیال چون پول زیاد میگیره.
۱۱۰ هم اومد و در موتورخانه را باز نکرد. مامور هم گفت کاری نمیتونم بکنم و گزارش نوشت و تحویل داد و رفت.
به شهرداری هم گفتیم که مسکونی رو تبدیل به تجاری کرده، خوشحال شد و فقط قبض تجاری صادر کرد.
از لحاظ حقوقی چه کاری میشه انجام داد؟ کاری میشه کرد که به نتیجه رسید؟

مشاوره حقوقی شهرداری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
با استناد به صورتجلسه مامور نیروی انتظامی و تامین دلیل از طریق شورای حل اختلاف میتونین دعوای مزاحمت از حق را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنین و پیگیر بشین

شکایت مزاحمت و ممانعت از حق قابل طرح است

تغییردرملک بدونداجازه مالک ضمن استردادوسایل دعوای مزاحمت مطرح نمایید

وقت بخیر با عنوان مزاحمت پیگیری کنید

وقت بخیر جهت دعوای مزاحمت اقدام کنید

بادرودوسلام باعنوان مزاحمت تقدیم و تنظیم شکایت نمایید.

سلام به جهت موارد گفته شده که سمت مالک برای طرح شکایت نیاز است به جز فروش لوازم موتور خانه و مزاحمت و ممانعت از حق که تحت همین عناوین میتوانید شکوائیه خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمائید