تکلیف لوازم منزل پس از طلاق چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۴ #21652999

سلام.
من طلاق رجعی داشتم و قراره ۳ ماهه دیگه ثبت کنیم. مهریشو دادم اجرت المثل گرفته نفقاتشو تا سه ماه دیگه هم گرفته. میخوام بدونم تکلیف لوازمی که موقع عقد میگن مرد باید بخره ( مثه یخچال و ...) و تو دفتر ازدواج ثبت میشه چطوری هست؟؟ مال زنه یا مرد میتونه اونها رو پس بگیره؟؟
ضمنا طلاق از طرف مرد بوده

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنین تکلیفی در قانون برای مرد وجود ندارد

سلام
در قانون مدنی ایران اشاره ای به جهیزیه نشده است بدین دلیل که زن تکلیف قانونی و شرعی برای آوردن جهیزیه به منزل شوهر ندارد و تهیه وسایل لازم برای زندگی مشترک بر عهده شوهر است. اما به لحاظ این که آوردن جهیزیه به منزل مشترک در کشورمان امری شایع است
استرداد جهیزیه یا بردن جهیزیه آسان است و معمولا مشکلی در این خصوص وجود ندارد. زن می تواند از طریق دادگاه خانواده یا شورای حل اختلاف استرداد جهیزیه به استناد سیاهه دادخواست تقدیم کند.
یا مرد میتونه اونها رو پس بگیره؟؟اگر مردبتواند ثابت کند که این چند وسیله منزل را او خریداری کرده است. زن دیگر نمی تواند آن ها را جزء لیست جهیزیه مسترد نماید به عبارت دیگر شوهر آن وسایل را به عنوان کمک به جهیزیه خریداری کرده است که در زندگی مشترک استفاده شود