این خانه توسط همسرم برای پرداخت مهریه توقیف یا فروخته میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۲ #21630470

بنده یک خانه ۹۳ متری دارم که با توجه به تورم مسکن قیمتش حدود ا میلیارد میشود و سندش قولنامه می باشد و ماشین و اموال دیگری ندارم ایا این خانه توسط همسرم برای پرداخت مهریه توقیف یا فروخته میشود
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باتوجه به شرایط و توضیحات شما خیر

اگر خانه دیگری برای سکونت نداشته باشید و خانه با عرف معمول تناسب داشته باشد جزو مستثنیات دین تلقی خواهد شد و توقیف نمیشود

بله ابتدا توقیف خواهد شد در صورتی که اثبات نمایید جز مستثنیات دین باشد رفع توقیف از ملک خواهد شد

منزل درصورتی که بیش از شان مالک آن نباشد، به جهت اینکه از مصادیق مستثنیات دین است توقیف نمیشود.

اگر در شان شما باشد مستثنیات دین محسوب می‌شود و می توانید اعتراض کنید

با سلام
بدوا در اجرائیات ثبت خانه توقیف می گردد لذا می بایست طی تقدیم اعتراض خود به رئیس اداره ثبت ، اعلام نمایید خانه مورد اشاره از مصادیق مستثنیات دین بوده . ایشان پس از بررسی دستور مبنی بر رفع توقیف از ملک خواهند داد .

درود و عرض ادب
خانه جز مستثنیات دین است مگر اینکه خارج از حدود متعارف باشد.