مدت زمان ارسال احضاریه چقدر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۱ #21621653

سلام.وقت بخیر.یکی از دوستانم دوستم ساکن ایرانه) حدود ۱ سال و ۱۰ ماه پیش در یک چت روم خارجی در اینترنت با فردی خارجی بحث پیدا کرد. سوال اولم از خدمتتون اینه که اگر اون فرد خارجی میخواست از دوستم شکایت کنه، در بدبینانه ترین حالت چه مدت زمانی ممکن بود طول بکشه تا احضاریه ای بدست دوستم برسه؟ سوال دومم اینه که الان حدود ۱ سال و ۱۰ ماه هست که از بحث دوستم با اون فرد خارجی میگذره و تا بحال هیچ احضاریه ای برای دوستم نیومده. ( دوستم در سامانه ثنا عضو نیست البته ) با توجه به زمان سپری شده از ماجرا و هم چنین محدودیت های کرونایی که قطعا در ارتباطات بین الملل مقداری وقفه ایجاد کرده، آیا میشه مطمئن بود که شکایتی از دوستم نشده؟ چون به نظر میرسه اگر شکایتی شده بود خیلی وقت پیش باید احضاریه برای دوستم میومد.باتشکر

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدت ارسال احضاریه بسته به تراکم پرونده دارد لاکن در خصوص شکایت فرد خارجی احتمال شکایت وجود نیست

-- از زمان شکایت تا احضار متهم حداکثر ۲ ماه طول میکشد .
-- با توضیحاتی که داده اید موضوع شکایت منتفی است .