برای شکایت و تشخیص دست خط، چکار کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۴۶ #21600007

با سلام من یک نامه تهدید دریافت کردم از شخص نا معلوم و ذحتمال به اینکه کارگرم را دو ماه پیش بیرون کردم هستش و ازش دستخط هم دارم برای شکایت و تایین دست خط مال خودش بوده یا نه چکار کنم اول باید شکایت کنم بعد برم کارشناسی خط یا نه اول میشه برم کارشناسی خط

مشاوره حقوقی تهدید
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
با ارجاع به کارشناس میتوانید این مورد را پیگیری نمایید و فردی که به ان شک دارید نیز معرفی کنید اما در صورتی که شخص محکوم نشود میتواند علیه شما شکایت طرح کند
پیشنهاد میشود با وکیل خبره مشورت کنید
موفق باشید

اگراین امر ثابت نشود شما درمعرض اتهام وشکایت ازسوی قرارمیگیرید

می توانید باارجاع به کارسناسی این امرراثابت کنید اما اگر ایشان نباشد, وی, می تواند, ازشماشکایت کند

باید شکایت کنید و بگویید از فلانی مشکوک هستید تا کارشناسی و تحقیقات محلی صورت گیرد

با سلام
درخواست ارجاع به کارشناسی بدون دستور قاضی ممکن نیست لذا اول شما باید شکایت کنید بعد شخص مورد نظر را به عنوان مظنون معرفی و تقاضای استکتاب توسط کارشناس را بنمایید

مسلما ابتدا باید شکایت مطرح نمایید و سپس در صورتی که دادیار و یا باز پرس صلاح بداند شخصی که به او مظنون هستید را دعوت و سپس برای استکتاب به کارشناسی ارجاع خواهد داد .

البته اگر نتوانید این ادعا را اثبات کنید طرف مقابل هم ممکن است تحت عنوان تهمت و افترا متعاقبا علیه شکایت مطرح کند.

باتوجه به حساسیت موضوع قبل از طرح هرگونه شکایت با وکیل دادگستری خبره در این زمینه مشورت نمایید.