چگونه می توانم برایش شناسنامه ایرانی بگیرم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۱۳ #21524682

سلام وخسته نباشی من خودم ایرانی هستم برای کسی که می خوام ازدواج کنم افغانی هست تو ایران به دنیا امده ولی مامایی که به دنیا اوردتش خانگی بوده

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با ازدواج شمت نابعید ایرانی به ایشان می رسد

سلام
مستند به شهادت شهود اقدام به اخذ شناسنامه نمایید.

اگر زن خارجی با مرد ایرانی ازدواج کنه فورا تابعیت ایرانی به او تحمیل می شود و در صورتی که فاقد مسایل و مشکلات امنیتی باشد مدارک هویت ایرانی به او اعطا می شود

سلام
در صورتیکه بتوانید با ادله کافی مانند شهادت شهود این امر را اثبات نمایید میتوانید اقدام به اخذ شناسنامه نمایید.

دوست عزیز سوال شما ناقص است اگر اثبات شود پدر ایشان افغانی است شناسنامه ایرانی به ایشان داده نمیشود اما پس از ازدواج باشما ایشان به تابعیت شمادرمی آید.

همین ک شما تابعیت ایرانی با زن غیر ایرانی ازدواج میکنید تابعیت ایرانی میدهند نگران نباشید
موفق باشید

اگر زن خارجی با مرد ایرانی ازدواج کنه فورا تابعیت ایرانی به او تحمیل می شود و در صورتی که فاقد مسایل و مشکلات امنیتی باشد مدارک هویت ایرانی به او اعطا می شود فرزندان آنها نیز ایرانی هستند عکس این قضیه صادق نیست