چطور آزار و مزاحمت مستاجر را پیگیری نماییم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۶۳ #21469877

سلام وقت بخیر.
یه سوالی داشتم، ممنون میشم راهنمایی کنید.
واحد بغلی مون که مستاجر نشسته برای خودمون،زن و شوهر جوون و کم سن هستن.و ۲سال که نشستن،سال اول رفتارشون به نسبت بهتر بود،اذیت و آزار داشتن،ولی ما توجه نمی‌کردیم،متاسفانه یه خانوم خیلی بی ادب و بد دهن و کاملا عقده ای و بی‌فرهنگی هستن.از وقتی سال دوم قراردادشون تمدید کردن،خانوم خونه دائم یا داره به همسرش بددهنی با صدای بلند میکنه،فحش های زشت میده، یا دائم داد و بیداد میکنه،و یه سری مسائل ریزه دگ. خانوم منو همسرمم که میبینن دگ سلام و علیک نمیکنه.(برعکس آقا خیلی بهترن).هیچ اتفاقی ام بینمون نیافتاده. بخاطر اذیت و آزارهاشون ما گفتیم که بلند شن، واقعا وقت و بی وقت، شی و نصف شب دعوا میکنن،فحاشی میکنن،اجاره شونو سروقت نمیدن.ما اجاره و پیش بالاتر گفتیم که خودشون نشینن، بخاطر مبلغ بالا.ولی متاسفانه آقای مستاجر گفت من جا پیدا نمیکنم. هیچکسم مستاجرش تو این شرایط بلند نمیکنه.و پشت تلفن گفت که من بلند نمیشم، قانونی بلندم کن و متاسفانه به همسر بنده فحاشی کردن،و همسرم سریع تلفن و قطع کرد و باهاشون دهن به دهن نزاشت. بعد فحاشی شون چند دیقه بعد مجدد تماس گرفتن برای عذر خواهی،و من خودم صحبت کردم و یکم زبون گرفتمشون،گفتم با اجاره کمتر و همون پیشتون بشینید تا یکی دوماهه جا پیدا کنید.ایشون هم قبول کردن.و گفتم ما خونه رو میزاریم بنگاه. فقط تایم شو با خانومتون هماهنگ کنید.قرار شد بعد از ظهرها خونه باشن،که از بنگاه بیان. بعد آقا پیام داد و گفت خانومم دوساعت خونه ست،یه تایم خییلی بی وقت و مسخره ای گفتن. آخه تایمی نیست که کسی از بنگاه بیاد. آقایون سرکارن، و موقع ناهار نمازه...(در ضمن خانوم شون بیکارن و خانه دارن، و تا نصف شب بیدارن و اذیت دارن. و روزها تا غروب خوابن،) ما موندیم دگ چیکار کنیم دگ...مشاور املاکی هام میگن خونه کم و مستاجر زیاد،شما میتونید بلندش کنید. مشکلی نداره، خیلی ها دارن جابشا میشن... و اینکه رفتارهای خانومشون کاملا مشخص که قصد اذیت دارن. لطفا مارو راهنمایی کنید.ما دگ نمیدونیم چیکار کنیم واقعااا.

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باعنوان مزاحمت طرح شکایت نمایید.

با احترام تحت عنوان مزاحمت میتوانید شکایت کنید.

با سلام
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست مزاحمت تقدیم کنید.

سلام می توانید تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید.

اگر دلیل و مدرکی برای اذیت و آزار ایشان دارید میتوانید تحت عنوان مزاحمت از ایشان شکایت کنید،برای مطالبه اجاره بهای معوقه نیز اگر پرداخت نکردند امکان طرح دعوی حقوقی دارید

سلام شکایت از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق باشید

میتوانید رفع مزاحمت را از دادگاه مطالبه کنید‌.