آیا قاضی حرف زوج رو قبول میکنه که پولها متعلق به خودش نبوده؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۹۵ #21383957

من برای مهریه شکایت کردم و شوهرم از یکسال پیش حسابش رو خالی کرده و من گردش حساب بانکی اون رو قبل از خالی کردنش گرفتم که بالای ۱۰۰ میلیون گردش داشته اما مشکل این شوهرم میخواد بیاد دادگاه بگه از صاحب کارم یه برگه وکالت دارم و این پولا که داخل حساب من بوده ماله من نیست.
آیا قاضی حرفش رو قبول میکنه که ماله خودش نبوده؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی دید نظر دادگاه در این موضوع چه میباشد ولی به نظر میرسد قابل پذیرش نباشد

با سلام
فقط گفتن ملاک عمل نیست بلکه قضات محترم با توجه به شگردهای خاص خود تشخیص می دهند

بستگی به مدارکی دارد که به دادگاه ارائه می نمایند به صرف فقط دارا بودن وکالت نمی تواند چیزی را اثبات کند

طبیعتا چنین ادعایی بدون دلایل قانونی و محکمه پسند مورد پذیرش نیست

با سلام حتی اگر اثبات شود مبالغ متعلق به شخص زوج بوده و وکالتی درکار نبوده تاثیری در حکم مهریه شما نخواهد داشت. فقط ممکن است در تعیین میزان اقساط وجود چنین گردش مالی توسط دادگاه لحاظ گردد.

حرف شوهر منطقی نیست . به هرحال تصمیم گیرنده دادگاه است

سلام
چنانچه ادعای ایشان با شرایط و کار ایشان مطابقت داشتهباشد و ادله ارائه نماید امکان پذیرش ادعا وجود دارد