چگونه حضانت پسر ۵ ساله ام رو از مادرش بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۹ #21321134

من دو پسر دارم بسیار به هم وابسته اند یکی ۵ ساله و دیگری ۹ ساله.
مادرشون درخواست دستور موقت حضانت داده و فقط ۱۰ روز از آنها مراقبت کرده و الان نزدیک ۴ ماه بعد از این دستور پیش من هستند. ایشون کارمند هستند و نزد پدرش زندگی میکنند محل کار نیز با محل زندگی یعنی خانه پدری بسیار دور است و گاهی تا چند روز در محل کار که با دوستانشان خانه ای اجاره کردند میمانند.
حکم ناشزه بودن ایشان رو هم گرفتم.
چگونه میتوانم حضانت پسر ۵ ساله ام رو بگیرم؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دلیل شما توجیه مناسبی برای اثبات عدم صلاحیت مادر برفرزند ۵ ساله نیست،تنها با احراز عدم صلاحیت امکان سلب حضانت وجود دارد ک بفرض سوال ممکن نیست

حضانت طفل تا پایان هفت سالگی با مادر است و بعد از آن تا بلوغ با پدر است.نفقه در هر صورت با پدر است.

بادرودوسلام حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر می باشد و بعدازآن تا بلوغ برعهده پدر می باشد.نفقه درهرشرایط با پدر می باشد.

با درود حضانت‌ تا پایان ۷ سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد
بعید است بتوانید سلب حضانت نمایید

باتوجه به توضیحات درسوال مطروحه وفقد دلیل قانونی امکان گرفتن حضانت ازمادر مقدور نمی باشد .

با سلام
اولا به دلیل مشغله کاری و عدم رسیدگی به تربیت و تغذیه نگهداری کودک میتوانید سلب حضانت نمایید
و نیز اگر طفل ۵ ساله شما که اینقدر بهم وابستگی دارید میتواند در صورت تمایل به زندگی با شما ، دادگاه را مجاب نماید که قصد زندگی با شما را دارد در اینصورت دادگاه از طریق مشاور اقدام به اخذ نظر کودک نموده و به مصلحت کودک اقدام خواهد نمود .

با سلام بر اساس قانون حمایت خانواده اولویت مصلحت طفل است لذا با توجه به عدم توانایی مادر در نظارت و تسلط بر اداره طفل درخواست سلب حضانت بدهید دادگاه برررسی و با ارجاع امر به کارشناس رسیدگی می کند