من میتونم درخواست اجرای حکم بدم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۵۷ #21289046

با سلام، برای من رای قطعی از دادگاه تجدید نظر دیوان عدالت صادر شد، سه ماه پیش ...‌طرف مقابل درخواست اعاده دادرسی دادن و برای پرونده وقت نظارت تعیین شد برای چند ماه دیگه ( پرونده در دو شعبه در حال بررسی بوده و هست).. اگر میتونم به کجا باید درخواست بدم؟ با توجه به اینکه پرونده دوباره برگشته به شعبه تجدید نظر و آن شعبه دیگر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
با استناد حکم قطعی برای درخواست صدور اجراییه به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

درخواست صدور اجرایی دهید.

سلام بله می توانید تقاضای صدور اجراییه نمایید

درود
صرف اعاده دارسی منجر به توقف حکم نمی باشد مگر اینکه موارد اعاده محرز وخواهان به ان تمسک جسته

طبق قانون اعاده دادرسی مانع اجرای حکم نمیباشد

سلام
اعاده دادرسی مانع اجرای حکم نیست نحوه اجرا بستگی به ماهیت حکم شما دارد.