چگونه میتوان برای ملک قولنامه ای سند تهیه کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۷۴ #21275

با سلام خانه پدری من درسال59 به صورت قولتامه تی ازبنگاهی خریده شده به مبلغ140000تومان که نقدا120000تومان ان پرداخت شده ومابقی قرارشده درموقع انتقال سند پرداخت شوداماسندبه نام کس دیگر بوده که سندزمین به نام اوبوده که بنگاه داردران بنای خانه راگذاشته صاحب زمین درسال75 فوت شده وپدربنده ازبنگاه داربابت انتقال سند درسال76شکایت کردودرسال80بنگاه دارفوت کرده وپرونده شکایت پدرمن به دلیل نداشتن اسم وادرس مالک زمین رای مثبت نگرفت وپدرمن درسال87فوت شده حالااین خانه ورثه ای است ومن ازطرف همه وکیل شده ام تادنبال سند بروم چه راهی برای الزام به سند ورثه صاحب زمین دارم که این مشکل حل شود

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پیشنهاد میشود که برای انتقال و گرفتن سند به نام ورثه وکیل بگیرید.لذا شما میتوانید به اداره ی ثبت اسناد و املاک محل وقوع ملک مراجعه کرده و با ارائه ی قولنامه و در صورتیکه صحت آن تائید شود و در صورتیکه بلا معارض باشد و فرد دیگری ادعای مالکیت بر آن را نداشته باشد میتوانید مبادرت به گرفتن سند نمائید.

موید باشید