آیا من میتوانم سکه طرح قدیم که قیمتش کمی پایین تر است خریداری و پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۵ #21265031

با سلام
من پس از رای اعسار به ۵ سکه پیش پرداخت نقدا و هر ۶ ماه یک سکه تمام محکوم شده ام.
سوال ا ول: در عقدنامه ذکر شده ۶۵۰ سکه تمام بهار آزادی طرح جدید..اما در رای دادگاه عنوان شده سکه بهار آزادی و اشاره ای به جدید و قدیم نشده..
۲_ نحوه تحویل سکه ها به خوانده در اجرای احکام چگونه مشخص میشود
ممنون از شما.

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر هر آنچه در سند و عقد ازدواج ذکر شده است به عنوان مهریه خواهد بود

سلام ملاک عقدنامه است که طرح جدید ذکر شده است در صورتی که در عقدنامه طرح جدید یا قدیم ذکر نمیشد اختیار در خرید سکه طرح قدیم را داشتید

درود ملاک آن چیزی است که در عقدنامه درج شده که همان سکه طرح جدید است

درود
باید طبق عقدنامه عمل کنید چون سکه طرح جدید درج شده است.

با سلام
با توجه به ذکر مهریه با عنوان سکه طرح جدید بهار آزادی در سند نکاحیه هر چند در حکم دادگاه به طرح جدید یا قدیم سکه تصریح نشده ولی با استناد به سند نکاحیه از جانب محکمه محترم سکه طرح جدید با نرخ روز پرداخت خواهد شد ولی این امکان وجود دارد که درخواست تعدیل پرداخت سکه نمایید .

موفق و موید باشید