می تواند گواهی تولد فرزند خود در منزل را مهر و با تحویل آن به ثبت احوال شناسنامه بگیرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۲ #21102734

با سلام اگر مادر نوزاد ماما و ساکن و شاغل تهران باشد ایل می تواند گواهی تولد فرزند خود در منزل را مهر و با تحویل آن به ثبت احوال شناسنامه بگیرد.یا حتما نیاز به گواهی تولد متهورانه به مهر بیمارستان است.لطفا راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،باید مهر بیمارستان داشته باشد.

سلام باید حتما مهر بیمارستان را داشته باشد

الان مثل قدیم نیست لابد همسرت تحت نظر بهداسن ومامای بهداشت بود پس جهت فارغ شدن خانم باید بیمارستان برین لذا گواهی بیمارستان موضوع تولد به ثبت احوال گزارش می گردد اگرگواهی نگرفتید به بیمارستان مراجعه کنید

درود بر شما
صادرکننده این گواهی معمولا بیمارستانی است که کودک در آن متولد شده‌است، و در صورتی که کودک در خارج از بیمارستان به‌دنیا بیاید پزشک یا ماما صلاحیت صدور آن را دارند. مطابق قانون ایران، در صورتی که پزشک یا ماما در جریان تولد نباشند، با تایید ۳ شاهد می‌توان گواهی تولد دریافت کرد.

درود بر شما، این گواهی بایستی ممهور به مهر بیمارستان باشد.

با درود نیازمند مهر بیمارستان است

درود
باید ممهور به مهر بیمارستان باشد.