درخواست اعسار چگونه است و اینکه آدرس شخص را چگونه بدست آوریم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۵ #21102039

با سلام
پدرم از آقای ___ بمبلغ ۲۵ میلیون عسل بصورت چکی خریده و به شخص دیگه ای داده و قرار بوده اون شخص پول پدرم رو بده و پدرم پوله صاحبه عسل رو بده ولی شخصی که پدرم عسل رو به اون فروخته کلاهبردار از آب دراومده و الان در قزوین زندانی هست و از طرفی صاحب عسل یعنی آقای ___ از پدرم شکایت کرده و پدرم رو زندانی کرده بود که درخواست اعسار دادیم ولی چون آقای ___ آدرس درست در ثنا ثبت نکرده بودند دادگاه درخواستمون رو رد کرده و مجددا پدرم رو بازداشت کردن الان مشکلی که ما داریم اینه که آقای ___ تمامه بدهیه خودشون رو یکجا میخوان ولی ما نمیتونیم پرداخت کنیم و میخواهیم قسط بندی کنیم ولی آدرس صحیح ایشون رو نداریم و دادگاه هم درست نبودنه آدرس رو نقص در پرونده تشخیص داده
الان میخواستم بدونم راهی وجود داره از طریق ثبت احوال یا هر ارگانه دیگه ای آدرس این شخص رو پیدا کنیم؟
تا بتونیم درخواست اعسار بدیم؟
مشخصات کد ملی و اسمشون و نام پدرشونو دارم .
ممنون میشم از راهنماییتون

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقتی آقای ..... ازپدرشکایت کرده یعنی آدرسش دراون پرونده هست . ازطرفی دادگاه به لحاظ عدم‌آدرس طرف اعساررارد نمیکنه

پدر شما چون چک وعده دار داده اند پس جرمی انجام نداده اند و احتمالا منظور شما از شکایت علیه پدر شما دادخواست به طرفیت پدر شما بوده است با این تفسیر آدرس آن شخص در دادخواست وجود دارد ثانیا از طریق سایت عدل ایران و با داشتن کدملی می توانید تشخیص دهید که ایشان در سامانه ثنا ثبت نام کرده اند یا خیر

باسلام.
آدرسی که ایشان در مطالبه وجه چک علیه پدر شما به دادگاه داده است را در دادخواست اعسار ثبت کنید.
اینکه در ان ادرس شناسایی نشده است یا اینکه آدرس خودش رو تغییر داده دلیل بر رد دادخواست اعسار شما نخواهد بود. و اگر اینگونه دادگاه دادخواست اعسار شما را رد کرده است میتوانید نقص آنرا از دادگاه بخواهید.
چون بر عهده شاکی بوده که در صورت تغییر آدرس خویش مراتب را به دادگاه صالح اعلام کند..
موفق باشید