آیا مستاجر از من بابت پرداخت نکردن ودیعه اش میتونه خسارت بگیره؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۳ #21081134

سلام من یک مستاجر دارم که دوساله بیش از قرارداد نشسته و چون پول ودیعه ش رو نداشتم نتونستم بابت تخلیه ش اقدام کنم و در اجاره نامه هماهنگی با موجر برای بازدید مشتری جدید و اجرت المثل قید شده ,حال بعد از دوسال که تخلیه نکرده , خونه خریده و خونه رو تخلیه کرده و اجازه ی بازدید به مشتری ها رو هم نمیده و طبق شنیده هام به خونه هم آسیب جدی رسونده که باعث میشه اگرم مشتری رو هم راه بده پسند نکنند یا به قیمتش اجاره نگیرند!!! چه جوری میشه اجازه بازدید از دادگاه گرفت؟ و آیا مستاجر از من بابت پرداخت نکردند ودیعه ش میتونه خسارت بگیره ؟ لطفا راهنماییم کنید چه جوری احقاق حق کنم ؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید با تقدیم دادخواست اجرت المثل ایام تصرف مستاجر اقدام نمایید.
از زمان انقضای مدت قرارداد تا زمانی که مستاجر واحد را تسلیم ننموده مشمول اجرت المثل دوران تصرف خواهد بود.به شرطی که توافق بر سر تمدید نداشته باشید.
میتواند پس از تخلیه مورد اجاره اقدام به مطالبه ودیعه نماید.
خسارات خارج از عرف مستاجر قابل مطالبه بود و چنانچه ایراد عمدی خسارت اثبات شود جنبه کیفری دارد