طلاق صوری،کفالت فرزند و معافیت از خدمت، لو رفتن توسط همسایگان

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۲ #21068704

سلام و خسته نباشید. ۷سال پیش همسرم با همکاری بنده رفت دادگاه طلاق غیابی گرفت(طلاق صوری) به قاضی دروغ گفت، گفت همسرم خیلی وقته رفته و نیست. بعد رفت کفالت پسرم رو گرفت و پسرم معاف شد از سربازی. الان همسایه‌ها ما رو لو دادند به سازمان وظیفه عمومی تهران، بدتر از این اینکه همسر بنده به خاطر اینکه پدرش شناسنامه غصبی داشته شناسنامه همسرم رو ممنوع‌الخدمات کردند و گفتند پدر شما افغانی است که راست میگن، الان چه بلایی قراره سر ما بیاد؟ شما رو به خدا قشنگ راهنمایی کنید که چی میشه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صوری بودن طلاق را انکار کنید. تنها راه نجات ازین موضوع انکار صوزی بودن طلاق است. در صورت اثبات کفالت ملغی شده و پسرتان مشمول خواهند شد

با سلام بهترین راه مشاوره آنلاین برقرار تا دقیقا راهنمایی شوید

باسلام ودرود بهتر است مشاوره تلفنی داشته باشید ولیکن نهایتا کارت معافیت لعو وباید پسرتان برود سربازی

سلام صوری بودن موضوع طلاق را انکار کنید،در صورت اثبات معافیت فرزندتان لغو خواهد شد.

با سلام
بایستی منکر صوری بودن طلاق شوید. به هرحال در صورت اثبات این امر، معافیت فرزندتان لغو و کارت صادرشده باطل خواهد شد.

سلام نیاز به بررسی و پرسش و پاسخ دارد به طور کلی دز صورت اثبات کارت معافیت لغو خواهد شد ضمن اینکه می توانید صوری بودن را انکار کنید و به این راحتی قابل اثبات نیست