استعمال یا اعتیاد به مواد مخدر در گزینش استخدامی چه تاثیری دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۸۶ #21064401

سلام بنده نزدیک به دو ساله در یک ارگان دولتی کار میکنم .
چند ماه پیش برای انجام ازمایشات قبل از استخدام رفتم
الان نامه اومده که مثبت بوده ازمایشم حالا چند روز به من وقت داده شده که دفاعییه بفرستم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قرص‌ها و شربت‌ها حاوی کدئین هستند که به مدت حداقل دو روز با تست غربالگری مورفین قابل ردیابی هستند.
البته پس از مثبت شدن تست مورفین، با تست‌های اختصاصی و تفکیکی به راحتی می‌توانید از نوع ماده مصرفی مطلع گردید.
توصیه می‌شود که برای انجام تست، به منظور برطرف شدن هرگونه شبهه، حداقل دو روز قبل از انجام تست مخدر از مصرف هر نوع فرآورده کدئین‌دار خودداری کنید.

مطابق قانون استخدام افراد دارای اعتیاد به مواد مخدر ممنوع می باشد .