آیا این هبه قابل ابطال است یا نه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۲۶ #21053327

سلام اخیرا بین یکی از اقوام هبه نامه ای تنظیم شد که بنده هم جزء شهود بودم

متن هبه نامه کاملا دستی (تایپ شده) و ابتدایی بود به این مظنون که؛

«این ملک توسط بخشنده به فلانی بخشیده شد »

حالا رفتار این شخص کاملا عوض شده و هر روز زیاده خواهی و فتنه گری و بلوا به به پا میکند ، تا جایی که بخشنده و فرزندانش کاملا از این هبه پشیمان شده اند
هبه معوض نبوده..

خواستم از شما عزیزان بپرسم آیا این هبه قابل ابطال است یا نه؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مال موضوع هبه بعد از تصرف هنوز در ید موجود است هبه قابل رجوع استمگر در حالاتی خاص

سلام
احتمال این که هبه ای که منعقد نموده اید قابل رجوع باشد وجود دارد

سلام
رابطه واهب و متهب را اعلام نکردین
احتمالا هبه منعقده قابل رجوع باشد