اگر نتونم ابطال کنم میتونم دادخواست مطالبه قیمت ۱۰متر که کم دارد رو از دادگاه بخواهم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۰۶ #21048330

سلام
یه زمین خریدم جلوی خودم متراژ کردن گفتن ۱۹۶متر کل زمین هست و تو قرارداد نوشتن ۱۹۶ متر کل زمین.. این زمین دارای پلاک ثبتی هست ولی سند رسمی نخورده.. فعلا.. درمبایعه نامه کافه خسارات هم اسقاط شده از طرفین واینکه الان بعد از یکسال متوجه شدم این زمین ۱۸۶متر هست..۱_ حال از نطر قانونی میتونم فسخ کنم؟۲. ایا میتونم دادخواست ابطال قرارداد رو بدهم؟؟ چون اساقط کافه خیارات شده... ۳.ایا اگر نتونم ابطال کنم میتونم دادخواست مطالبه قیمت ۱۰متر که کم دارد رو از دادگاه بخواهم... لطفا راهنمایی کنید با چه متن یا عنوانی باید در ستون خواسته دادخواست بنویسم که بتونم مطالبه قیمت ۱۰ متر زمین که قبلا پولشو دادم و الان کمتر هست رو بگیرم؟ لطفا دقیق بگین چی بنویسم درستون خواسته ممنون میشم.. درهرمورد که شامل میشه ازموارد فوق

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود پرسشگر محترم،
امکان فسخ برای شما وجود دارد لیکن به نغع شما نیست.
بهتر است قیمت کسری مساحت را مطالبه نمایید.

با سلام
در صورت مغایرت نداشتن متراژ واقعی با مبایعه نامه ، میزان مبلغ متراژی که کم است قابل مطالبه خواهد بود

دادخواست مطالبه بابت ده متر کسری را علیه وی مطرح نمایید

با درود..
اولا معامله بلحاظ اسقاط،کافه خیارات قابل فسخ نبوده ولی قابل مطالبه خسارت بابت کسری مساحت می باشد..
در دادخواست در ستون خواسته،، مطالبه قیمت ده متر کسری یک قطعه زمین به پلاک ثبتی فلان با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری با احتساب جمیع خسارات وارده و هزینه کارشناسی فعلا مقوم به مبلغ ۲۱۰۰۰۰۰۰۰ ریال از حیث ابطال تمبر دادرسی..

با سلام

می توانید مبلغ کسری را مطالبه نمایید

نظر به اسقاط کافه خیارات، خواسته مطالبه قیمت ده متر کسری یک قطعه زمین به پلاک ثبتی ... واقع در بخش .. ثبت تهران علی الحساب مقوم به مبلغ ۲۱۰۰۰۰۰۰۰ ریال با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری به انضمام مطلق خسارات دادرسی و خسارت تاخیر از تاریخ بیع نامه.

سلام و درود
در خصوص کسری می توانید با دادخواست مطالبه نمایید
موفق و موید باشید