بنده باید برای رفع توقیف چه اقدامی کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۴۸ #21008972

سلام.بنده سه دانگ منزل و ماشینم را قبلا بنام همسرم زدم همسرم هر دو را برای مهریه توقیف کرده.سوال اینست که سه دانگ خانه من مگر مستثنیات دین نمی باشد و بنده باید برای رفع توقیف چه اقدامی کنم؟ ضمنا ایشان چند ماهه که خانه را ترک کردند .

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعتراض خود را به مرجع صدور توقیف ارائه دهید.منزل از مستثنیات دین میباشد

سلام و درود، شما می بایست ضمن لایحه ای درخواست رفع توقیف را جهت مستثنیات دین بودن سه دانگ اخیر کرده و در صورت وجود شرایط رفع خواهد شد؛ آرزوی بهروزی.

منزل مسکونی متعلق به شما، به شرطی که در آن سکونت داشته باشید، جزء مستثنیات دین تلقی می گردد. منتهی مرجع رسیدگی کننده به درخواست مطالبه مهریه، بنا به درخواست زوجه آن را توقیف می نماید و شما می توانید با ذکر آن به عنوان مستثنیات دین، تقاضای رفع توقیف نمایید.

باسلام
شما میتوانید با مراجعه به مرجع توقیف کننده درخواست رفع توقیف را بدهید درصورتی که از مستثنیات دین خارج نباشد رفع توقیف خواهد شد

در صورتی که سه دانگ سهم شما از حد عرف مستثنیات دین خارج نباشد می توانید از طریق ارایه لایحه درخواست رفع توقیف ملک سه دانگ را از دادگاه بخواهید

باسلام چنانچه توقف اموال در اجرای ثبت صورت گرفته است ضمن اعتراض به عملیات اجرایی تقاضای ابطال اجراییه ثبتی و توقف عملیات اجرایی را بنمایید

بله در این صورت جزو مستثنیات دین هست و میتوانید با مراجعه ب مرکز توقیف کننده درخواست رفع توقیف خانه را بدهید