می توانم درخواست مسکن جداگانه اجاره ای و پرداخت هزینه های زندگی ام را از پدرم داشته باشم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۵۳ #20966384

سلام وقتتون بخیر
دختری ۲۹ ساله هستم مادرم به شدت عصبی و متکبر پدرم منفعل و مطیع است.
به خاطر این شرایط از ۲۰ سالگی شهر دیگری برای ادامه تحصیل انتخاب کرده و تا ۲۶ سالگی در خوابگاه دانشجویی سالم و بدون هیچ گونه مسایل اخلاقی زندگی کردم.
۴ سال است به خانه برگشتم شرایط اصلا خوبی ندارم و پدرم اجازه کار کردن و ادامه تحصیل به من نمی‌دهد هر روز با تهدید ها و بی احترامی ها فحاشی و داد زدن های عصبی مادرم و بی مهری و عدم پرداخت پول برای تامین مخارج زندگی از پدرم رو به رو هستم،چند بار از طرف پدرم کتک خوردم
به تازگی پدرم مرا از خانه بیرون کرد می خواست بدون حجاب و با لباس خانه این کار را انجام بدهد و ...
الان دیگر به هیچ عنوان تمایل ندارم در آن خانه زندگی کنم
از طریق قانونی میتوانم پی گیری کنم؟چه مرجعی باید بروم و چه درخواستی داشته باشم؟
ممنون میشم راهنماییم بفرمایین

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا زمانیکه مجرد هستید نفقه شما به عهده پدرتان است و پدرتان نمی تواند شما را ملزم به زندگی در مکان خاص و معینی نماید . حق دارید هر کجا اراده کردید زندگی کنید و نفقه خود را نیز مطالبه نمایید .

با احترام .شما میتوانید درخواست نفقه از پدرتان نمایید .یا شغلی پیدا نموده وتا مشکلتان حل شود در خوابگاه خواهران (پانسیون)اقامت نمایید تا با جمع کردن مبلغی جایی را اجاره نمایید .

درود
می توانید تقاضا نفقه کنید و برای دادخواست و مطالبه به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

دادخواست نفقه خود را از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی تنظبم نمایید .

اگر بدون اجازه پدرتان و یا دادکاه از خانه پدری خارج بشوید بعید می دونم درخواست شما به نتیجه برسه

سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی می توانید نفقه ی خود را از پدر در قالب دادخواست مطالبه ی نفقه مطابق نظر کارشناس که بصورت ماهیانه برای شما تعیین می شود تقاضا کنید.