زوج خانه را ترک کرده از کجا بفهمم شکایتی کرده یا نه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۴ #20900590

چون در ثامانه ثنا ثبت نام نکردم امکانش هست شکایت کرده باشه و من متوجه نشم یا از روی عمد شماره همراه اشتباه بده تا اس ام اس به من نرسه و من متوجه نشم و به این شکل عدم تمکین یا ازدواج مجدد بگیره زوج خانه را ترک کرده و رفته

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید با در دست داشتن کارت ملی به دادگستری محل مراجعه کنید و ببینید آیا علیه تان دعوایی مطرح شده یا نه

با سلام
در صورتی که فرد در سامانه ثنا ثبت نام نکرده باشد د راینصورت ابلاغیه ها به آدرسی که شاکی اعلام نموده ارسال خواهد شد . در صورت عدم ادرس یا شماره تلفن صحیح ، برای خود شاکی نیز مشکل ساز و طولانی شدن روال دادرسی خواهد شد .
موفق باشید

سلام
بهتره شنبه برای خانمت اظهارنامه بفرستی برگرده خونه مشترکتون