باید کاری بکنم یا منتظر پیامک شورا باشم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۶۷ #20837253

دادخواست شماره فلان ارسالی از طریق سامانه خدمات قضائی به شعبه ۱۰ شورای حل اختلاف فلان ارجاع و با شماره پرونده و رمز شخصی ثبت گردید
پیامک بالا برای من امده منظور چیست

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود..
این پیامک صرفا جهت اطلاع اومده و فعلا اقدامی ندارد..
منتظر پیامک ابلاغیه شورا باشید که وقت رسیدگی برایتان ابلاغ می شود..

شما پرونده شما جهت رسیدگی به شعبه ۱۰ ارسال شد به پرونده شخصی خود در ثنا مراجعه نمایید

سلام منتظر پیام بعدی برا جلسه رسیدگی باشید

ی پیامک که در آن زمان جلسه نوشته شده برایتان میآید منتظر باشید

پرونده ای با شماره شما در شورای حل اختلاف مطرح شده و چند روز بعد زمانیکه پیامک تعیین وقت می رسد با مراجعه به سامانه ثنا از موضوع پرونده آگاه خواهید شد .

با سلام
پرونده برای رسیدگی به شعبه۱۰شورای حل اختلاف ارجاع شده و وقت رسیدگی آن هم با صدور ابلاغیه اطلاع رسانی می شود و هم با مراجعه به قسمت اطلاع رسانی وضعیت پرونده اشخاص حقیقی سایت عدل ایران میتوانید از آن مطلع شوید.

در خصوص پرونده شما تعیین شعبه شده است باید منتظر بمانید تا وقت رسیدگی به شما ابلاغ شود.