آیا این متن وکالتنامه کاری است یا خیر؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱,۵۲۱ #20764855

یک خانم به بهانه معامله خانه مسکونی وکالتنامه ذیل را در زندان از همسرش گرفته است. در مورد یک قطعه زمین. به ادرس فلان به وکیل خود وکالتنامه تام الاختیار می دهم. یعنی زمین مذکور را به وکیل خویش واگذار میکنم و ایشان در مورد امور قضایی اداری بانکی و ... این زمین اختیار تام دارند. متاسفانه قاضی میگه چون نوشته واگذار میکنم این وکالتنامه حتی بعد از فوت باطل نمیشه چون فقط قالب وکالتنامه رو داره در اصل واگذاری هست نه وکالت

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
قاضی محترم صحیح فرموده است

باید اختیارات را جه واگداری به خود یا دیگری داشته باشد

با درود
بهتر است متن کامل وکالتنامه را رویت کرد تا اظهارنظر دقیق تقدیم شود.
لیکن، با حدس و گمان نمبتوان پاسخ شایسته ای ارسال‌ داشت.

با سلام خیر وکالت نامه در هر صورت وکالت نامه میباشد و با فوت موکل باطل میشود شما دراعتراض بزن تا در دادگاه تجدید نظر مجددا بررسی شود از یک مشاور حقوقی کمک بگیرید .عبارت داخل ان منتفی میشود

با سلام خیر وکالت نامه در هر صورت وکالت نامه میباشد و با فوت موکل باطل میشود شما دراعتراض بزن تا در دادگاه تجدید نظر مجددا بررسی شود از یک مشاور حقوقی کمک بگیرید .اعبارت داخل ان منتفی میشود

حتی اگر واگذاری را هم نمینوشت ایشان میتوانست زمین را به نام خود کند

در وکالتنامه وکیل می تواند مورد وکالت را بنام خود یا هرکس دیگر انتقال دهد