شکایت از پدرم بابت خیانت در امانت چگونه است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۶۶ #20717020

یک سال پیش برای کمک به تکمیل کردن آپارتمان‌های پدرم بنده خانه مسکونی خود را که بنامم بود فروخته و هزینه انرا به پدرم جهت مخارج ساختمان دادم و قول و قرارهایی هم بابت برگشت پول با هم گذاشتیم که زیر همه انها زد در حال خاضر چکاری میتوانم انجام دهم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه وجه ارائه بدهید.

با درود جرمی واقع نشده است دادخواست حقوقی دهید

عمل یاد شده جرم نیست دادخواست مطالبه وجه ثبت کنید.

به استناد فیش های واریزی به حساب پدرتان و سایر مدارک موجود میتوانید دادخواست مطالبه وجه دردفتر خدمات قضایی علیه پدرتان مطرح کنید

سلام
عمل پدرتان خیانت در امانت نیست. اما در صورت داشتن دلایل و مستندات کافی می توانید دادخواست حقوقی مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه بدهید.

صرفا میتوانید دادخواست مطالبه وجه تقدیم نمایید

مشمول خیانت در امانت نیست نهایتا با ادله کافی مطالبه وجه طرح کنید