در سامانه ثنا ملاحظه کردم که متن زیر درج شده، مفهوم موارد زیر چیه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۵۵ #20686616

با سلام، کارمند اداره هستم دادخواستی به دیوان عدالت داشتم در تاریخ ۹۹/۹/۲، دیوان ابلاغ حکم کرد و حکم به نفع بنده صادر کرد ، الان بعد از گذشت ۱ ماه در سامانه ثنا ملاحظه کردم که متن زیر درج شده ، مفهوم موارد ذیل چیه؟ و الان چکار باید بکنم؟
۱-پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ ۱۴۰۰/۰۱/۰۹ می باشد
۲-پرونده با علت طرح اجرای حکم نسبت به خواسته الزام به اعطای تسهیلات رفاهی در دستگاه های اجرایی در تاریخ ۱۳۹۹/۰۷/۰۱ ثبت گردید

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرونده به اجرای احکام رفته و برای پیگیری به ان واحد مراجعه نمایید

سلام پرونده حکم صادر به اجرای احکام دیوان ارسال شد

با توجه به صدور رای قطعی پرونده برای اجرا به اجرای احکام ارسال شده است

باقطعی شدن رای به اجرای احکام ارجاع شده جهت اجرا

با سلام
تعیین وقت نظارت در این مرحله برای انجام اقدامات لازم در جهت اجرای حکم شماست روند رسیدگی و اجرای حکم در دیوان عدالت طولانی است پس جای نگرانی نیست

درود برشما
با توجه به قطعیت دادنامه صادره جهت اجرای حکم به اجرای احکام ارسال گردیده است منتظر ابلاغ باشید

درود
رای قطعی شده و جهت اجرا به اجرای احکام دیوان عدالت اداری ارسال شده است.