میخوام تعدیل نفقه بشه؛ چیکاری باید انجام بدهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۶ #20670398

باسلام.من چندین سال پیش از همسرم جدا شدم نفقه ی خودم و پسر بزرگن رو بهشیدم فقط نفقه دهتر کوچکم که دادگاه ماهیانه ۳۰۰۰۰۰ تومان خساب کردن. الان ۷ سال میگذره میخوام تعدیل نفقه بشه چیماری باید انجام بدم.ممنون.

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواستی مبنی بر تعدیل اقساط نفقه ارایه نمایید.

با سلام
برای این امر میتوانید از طریق تنظیم دادخواستی مبنی بر این عنوان و ثبت و ارسال آن برای دادگاه از طریق دفاتر خدمات قضایی بطرفیت زوج اقامه نمایید

سلام بزرگوار برای این منظور مجدد دادخواست تحت همین عنوان از طریق دفاتر خدمات قضایی ارائه دهید