چجور وقتش تموم شده تونسته اعسار بده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۳ #20659779

سلام من درخواست مهریه دادم در تاریخ بیست خرداد رای صادرشد که شوهرم باید ۵۵ میلیون و ۲میلیون هم خسارت دادرسی من رو بده و بیست روز وقت تجدید نظر دادن بعد از اون بیست روز من درخواست اجرا دادم و همچنان خبری از شوهر نبود گفتن سه هفته دیگه بیا بعد سه هفته بعد رفتم که نامه دادن برا اجرای احکام منم رفتم برا توقیف حساب و اموال که هیچی به نامش نبود حالا دیروز درخواست اعسار داده
واینکه تو اجرای احکام مهریه م ۸۷میلیون ثبت شده به روز شده حالا اعساری که اون داده برا ۵۵ میلیون من برا ۳۲ تومن باقیش چه کنم آیا میتونم حکم جلب بگیرم یا چکار کنم؟؟ممنونم

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ظرف ۳۰ روز از تاریخ ابلاغ اجراییه می تواند دادخواست اعسار تقدیم کند

با سلام. در صورتی که محکوم علیه یعنی شوهر شما ظرف ۳۰روز پس از ابلاغ اجراییه درخواست اعسار دهد، بدون اینکه جلب شود به درخواست اعسار ایشان رسیدگی می‌شود.

فعلا اجراییه متوقف می‌شود تا حکم قطعی اعسار صادر شود.
و بعد بر مبنای رای صادره در اعسار باید مهریه شما را پرداخت کند.