من میخوام نصف مهریمو به صورت توافق بگیرم باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۹۰ #20644207

سلام طرف دوتا خونه داره و ماشین و زمین که ارزششون بیشتر از مهریه منه ولی میخاد پنجاه میلیون بهم بده و طلاقمو بده منم بخاطر شرایطم نمیتونم خونه پدری برگردم و پدرم توقع داره کل مهریه رو بگیرم و برگردم لطفا کمکم کنین مهریمم دوسال پیش اجرا گذاشتم ولی با کتک و تهدید مجبورم کرد که متوقفش کنم الان که رفتم پیگیری یه گواهی بهم دادن برا مراجعه به دادگاه لطفا کمکم کنین و بگین چیکار کنم خیلی شرایط بدی دارم فردا باید بریم برای توافق.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر توافق بکنید مشکلی نیست هر آنچه توافق کنید انجام شدنیه

باسلام
باتوجه به شرایط اقتصادی مبلغ مورد نظر نه تنها مشکل شمارا حل نخواهد کرد بلکه بعد از طلاق چه بسا مشکلات شما چندبرابر خواهد شد.
لذا اگر امکانش را دارید بهتر است به منزل پدری نقل مکان و کل مهریه را مطالبه کنید. و درخواست تامین جهت توقیف اموال دهید.

درود
شما می توانید یکی از مسکن و خودرو اگر وسیله امرار معاش نیست و زمین را برای مهریه توقیف کنید.

در صورت اجبار ازز سوی شوهر می توانید موضوع مهریه را بدون توافق از طریق دادگاه پیگیری کنید که در این صورت با توقیف اموال همسر می توانید کل مهریه را دریافت کنید

در قبال هر موضوعی که قصد داری نصف مهریه خود را بگیری به دفترخانه مراجعه کن ولی اگر بدون اینکه چیزی در مقابلش بدی نیازی به توافق نیست

سلام و عرض ادب
شما به هر میزان که تمایل داشته باشید در مقابل وکالت طلاق یا طلاق توافقی می‌توانید مهریه ی خود را بذل(بخشش)نمایید.
موفق باشید

با سلام اختیار و انتخاب باشماست که با مبلغ پیشنهادی توافق نمایید یا خیر ولیکن مسیر اخذ مهریه از طریق محاکم نیز زمانبر است