وقتی ساکنین دیگر این مجتمع همکاری نمی کنند و اینکه هیچ نظریه کارشناسی در پرونده وجود ندارد، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۰ #20630697

همسایه خانه ویلایی در مجاور مجتمع با عنوان نفو ذ آب فاضلاب با داخل ملک خود از بنده مدیر قبلی مجتمع به داده کیفری ۲ دادیاری شکایت کرده و ادعا کرده که این آب از چاه مجتمع شما بوده است. بنده مدت یک ماه و نیم است که مدیر نیست. طبق احضاریه بنده مدیر قبلی به اتفاق یکی از اعضا در دادگاه حاضر شدیم. دادیار در ابتدا شروع صحبت خود با عنوان تندی به صورت زیر که متهم کیست آیا متهم ضامن با خود آورده است. که باعث تعجب ما شد که جرم چیست که باید ضامن بیاوریم اصلا تفهیم اتهام شده است یا خیر که دادیار عصبانی شده و با دیدن پرونده گفت شرح شکایت به عنوان نفوذ آب چاه است. دادیار گفته شما نمی دانستید که ماجرا چیست گفتم شما می بایست اول تفهیم اتهام می کردید. که با عصبانیت گفتند پس شما میدانستید همین یعنی این که شما مقصرید. شاکی ادله درست و محکمه پسندی ارائه نداده بوده. ادله ایشون فقط چند عدد عکس از محل و یک نامه از طرف اداره بهداشت مبنی بر این که این آب جمع شده از طرف این ساختمان می باشد. مامور اداره بهداشت هیچ بازدیدی از سمت آپارتمان ما انجام نداده و بدون اطلاع ما خودشان از جانب خود این نامه را نوشتند. این منطقه دارای سطح آب زیر زمینی بالاتر از حد مجاز است بطوری که با خالی کردن چاه به حجم ۳۰ متر مکعب این چاه در عرض ۳ روز دوباره به حالت قبل خود برگشته و ذکر این نکته که تقریبا ۸۰درصد چاه های منطقه در تمام مدت سال در همین حد باقی هستند. اگر در این منطقه پی برای ساختمان کنده شود در عرض ۲۴ ساعت پی تا همسطح خیابان آب جمع می شود. بنابراین ریشه نفوذ آب اصلا مشخص نشده و این آقای دادیار با تندی و تهدید از من که دیگر نماینده نیستم تعهد گرفت که در مدت زمان ۱ ماه اقدمات اولیه برای رفع این مشکل نمایم در صورتی که هیچ تاییدی از طرف هیچ کارشناسی که مورد تایید دادسرا باشد وجود ندارد. می خواستم بدانم که وقتی ساکننین دیگر این مجتمع همکاری نمی کنند و با توجه به موارد پیش آمده برای شخص بنده که یک عضو از این مجتمع هستم و اینکه هیچ نظریه کارشناسی از طرف دادسرا و شهرداری بر وجود مشکل از طرف ما در پرونده وجود ندارد تکلیف من چیست. من با قوانین آشنا نبودم و الان دوستان وآشنایان میگویند شما چرا تعهد دادید در صورتی که طرح شکایت بر عیله یک نفر از اعضا و همچنین ثابت نشدن موضوع از طرف هیچ کارشناسی کار درست و قانونی نبوده است لطفا راهنمایی کنید که چکار باید انجام دهم.
سوال دوم اینکه آیا این تعهد با توجه به این که هیچ نظریه کارشناس رسمی در پرونده وجود ندارد می تواند برای من دردسرساز شود. چون من از قوانین آگاه نبودم و این که شخص دادیار اصلا گوش به حرف من نمی داد و حرف خودش را میزد.
ممنون

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به دلیل پیچیدگی کار نیاز به رویت شکواییه و صورتمجلس و نظریات کارشناس هست و نمیتوان بدون رویت پرونده نظری صادر کرد
موفق باشید