سود تاخیر تادیه از چه زمانی قابل دریافت است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۹ #20577579

۶۱ ملیون قرض میدهیم سه ماهه و ایشون تعد میکنن سه ماهه بدن. در صورت عدم پرداخت ماهیانه مبلغ یک ملیون به عنوان وجه التزام در نظر میگیریم. الان ۴ سال میشه که کلا ۸ تومن داده.
لطفا میفرمایید با سود تاخیر و وجه االتزام چقدر میشه

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اصل‌ مبلغ قابل مطالبه است خسارت تاخیر از تاریخ مطالبه رسمی محاسبه می‌گردد

باتوجه به اینکه متن شما بوی معامله ربوی را می دهد بعید است دادگاه به پرونده استماع کند ورسیدگی کند لیکن پیشنهاد می شود دادخواست التزام به پرداخت وجه ازایشان به دادگاه ارسال کنید

با توجه به ربوی بودن معامله , معامله باطل است لذا دادخواست مطالبه وجه ثبت کنید که از زمان دادخواست تاخیر تادیه محاسبه خواهد شد.

با سلام. معمولا این نوع معاملات ربوی محسوب می‌شوند و بعید است دادگاه ایشان را به پرداخت وجه التزام محکوم کنند. هر چه زودتر اقدام قضایی کنید که خسارت تاخیر تادیه از زمان مطالبه قانونی شما محاسبه شود.

سلام تاخیر تادیه با توجه به نرخ رسمی بانک مرکزی توسط اجرای احکام محاسبه خواهد شد