ازدواج همسر قبلی با خواهر زاده زوج، مشکلی ندارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۲ #20574141

سلام
بعد از فوت شدن شوهر عقد نامه بین زن و شوهر بعد از چند روز فسخ میشه؟
ازدواج اون زن بعد از چه مدتی حلال هست؟
و آیا ازدواج زن با خواهر زاده شوهر حرام است یا خیر؟
ازدواج با زن مرحوم دایی منظورمه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بعداز ۴ ماه و ۱۰ روز زن امکان ازدواج مجدد در صورت فوت شوهر را دارد
منعی برای ازدواج با زن مرحوم وجود ندارد

با سلام دوست عزیز زن پس از فوت همسرش باید عده مدتی معادل ۴ ماه و ۱۰ روز را صبر کند و نمیتواند ازدواج نماید که به زبان حقوقی عده وفات نامیده میشود همچنین اگر زوجه باردار باشد باید تا زمان وضع حمل صبر کند و ازدواج با خواهرزاده همسر مرحوم مانعی ندارد.

سلام

چند ماه باید عده وفات نگه دارند

ازدواج با زن مرحوم دایی مانعی ندارد ثواب هم دارد

زن باید عده وفات نگه دارد . اگر زن باردار نباشد مدت آن ۴ماه وده روز است

در صورت فوت شوهر عقد بین زن و شوهر منحل میشود و پس از نگه داشتن ۴ ماه و ۱۰ روز عده زن امکان ازدواج مجدد خواهد داشت .
این ازدواج موردی نخواهد داشت .