لطفا من را راهنمایی بفرمایید،چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۰ #20566420

یک دستگاه ۲۰۶ مدل ۸۵، ۶ ماه قبل فروخته شده که مشکل جوشکاری در سیلندر پایین. (بلوکی پایین) داشته و این مشکل به خریدار که بنگاهی میباشد گفته شده (البته به صورت زبانی و در قولنامه قید نشده است) و از قیمت واقعی خریدار به دلیل مشکل به قیمت ۲۲ میلیون ماشین راخریداری کرده که ستون و سقف و کاپوت جلو عقب کامل فابریک یک سمت خودرو فقط رنگ بوده،و فروشنده خود به دلیل مشکل ماشین رو کمتر به بنگاهی داده.
بعد از چند روزه بنده که فروشنده هستم به خریدار بنگاهی مدام زنگ که بیا و ماشین رو بنام خود کند اما توجهی ندا‌شته طوری که پیام هایی که جهت انتقال سند به ایشان داده شده موجود است،اگر در روزهای اول که به ایشان ماشین را با توجه به مشکل گفته شده فروخته بودم آمده بودند جهت فک مشخص میشد که فک پلاک نمیشه و ماشین همان روزهای اول به خودم بازمی گشت.
تا اینکه او ماشین را کاغذی با مبلغ ۱۳ میلیون بیشتر به قیمت ۳۴ و نیم فروخته حال که خریدار جهت فک به راهنمایی رفته انتقال صورت نمی‌گیرد و فک نمی‌شود جز با تعویض بلوکی.
بنده نیز به آنها گفته که اگر نمی‌شود ماشین را پس میگیرم و مشکلی ندارم با این قضیه با توجه به اینکه کاپوت جلو ماشین من را رنگ و ۶ ماهم دستشان بوده است.
لطفا مرا راهنمایی کنید که چه اقدامی میتوانم انجام دهم؟ با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود با توجه به قطعی بودن بیع و اعلام عیوب مبیع به خریدار و فروش به زیر قیمت فاحش و ۶ ماه استفاده از آن و اضافه شدن به خسارات، اکنون به دلیل عیب بلوکی خریدار نمی تواند مدعی فسخ گردد. و از لحاظ اقتصادی هم برای ایشان با توجه به قیمت فعلی توجیه اقتصادی ندارد.