تهدید کرده که فیلم رو پخش میکند, چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۸ #20556385

سلام وقت بخیر. من با پسری آشنا شدم قرار بود فقط آشنا بشیم نه اینکه دوست بشیم. من آدم بی حاشیه ای بودم سرم تو کار و زندگیم بود با کلی حرف تونست منو راضی کنه باهاش دوست بشم همه حرفاش هم خوب بود کسی به چیزی شک نمی کرد یکی دوبار همو دیدیم بعد هی رو موضوع رابطه خیلی اصرار میکرد من سعی میکردم باهاش جوری صحبت کنم که بیخیال این موضوع بشه یه سری هم باهاش بهم زدم کلی حرف زد که اینکار نکن خلاصه منو راضی کرد ای کاش راضی نمی شدم بعد تو قرارای بعدی منو میبرد جاهای خلوت بیرون از شهر ازم رابطه میخواست باهام دعوا میکرد منم چون دسترسی به چیزی نداشتم منو تهدید میکرد رابطه برقرار نکردم اما مجبورم میکرد کاری که دوست ندارم بکنم بعد هم ازم فیلم گرفت بدون اینکه من بدونم وقتی داشتیم برمی گشتیم بحثمون شد اومدم خونه پیام دادم بحث کردیم خودش رابطه رو تموم کرد ولی بعد گفت ازم فیلم گرفته من خیلی شوک شدم حالا همچین اتفاق تو زندگیم نیفتاد اما سعی میکردم همش جوری رفتار کنم که نترسیدم چون میدونستم اینجوری بیشتر تهدیدم میکنه همش تهدید میکنه نمیدونم الان واقعا بیخیال شده یا نه نمیدونم هنوز فیلم دستشه یا نه بخاطر آبروم نمیتونم شکایت کنم خیلی دارم اذیت میشم من اصلا اهل این چیزا نیستم همیشه سرم تو کار و زندگیم بوده دارم عذاب میکشم نمیدونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی تهدید
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر تهدید کرده می‌توان طرح شکایت کرد

سلام
متاسفانه شما کار غیراخلاقی و غیرقانونی انجام داده اید
در این مورد بهتر است فورا خط تلفن خود را عوض کرده تا ایشان به هیچ وجه به شما دسترسی نداشته باشند و کلا در ارتباط خود با ایشان را قطع کاملا قطع نمایید
و اگر خدای ناکرده از شما فیلم گرفته و در این مورد اقدام کنند می توانید از ایشان شکایت کنید و موضوع را پیگیری کنید
چون تاکنون کاری انجام نداده اند انشالله بعد از این هم انجام نمی دهند و به خدا توکل کنید انشالله مشکلی پیش نمی آید

سلام.اگر برای هر یک از مواردی که عنوان کردید دلیل دارید از جمله تهدید شکایت کنید در غیر این صورت هیچ کس بهتر و آگاهتر از شما نیست.بهتر است در این مورد مشاوره حقوقی تلفنی یا حضوری با وکیل دادگستری داشته باشید

موضوع ذکر شده چون هنوز منتهی به اقدام یا درخواستی نشده قابل تعریف مجرمانه نیست . بهترین کار ممکن صحبت محکم با وی یا قطع ارتباط کامل است و تجربه نشان داده که چنین تهدیدهایی اگر بی پاسخ بماند بعد از مدتی مرتفع خواهد شد .

سلام این کار ایشان از مصادیق بزه اخاذی است و در صورت انتشار آن اقدام کننده مرتکب جرم شده است و قابل پیگرد قضایی می باشد نگران نباشد و در این موارد سعی نمایید محکم باشد و جواب ایشان را ندهید و به خدا توکل کنید !