پیگیری دعوی با عنوان تهدید چگونه می باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۹۳ #20484083

سلام روزتون بخیر
در جریان قتل خواهرم قبل از وقوع قتل ( دو ماه قبل ) خواهرم شکایتی را با عنوان ضرب و جرح و تهدید و ... عنوان نمود و این پرونده تا قبل از ابلاغ به قتل می رسد حال می خواهیم پرونده تهدید را هم رسیدگی کنیم ولی متاسفانه هیچ نوع مدرکی نداریم جز همان گفت گو و بگو مگو هایی که پیش مادرم انجام می شد و شاهدی نداریم و همیشه خواهرم را تهدید می کرد که ( آتیشت می زنم ، می کشمت ، برادرت را می کشم و ... )
لطفا راهنمایی بفرمایید چطور بدون مدرک و تهدیدی نتیجه اش قتل خواهرم شد را پیگیری کنیم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

اگر افرادی وجود دارند که می توانند شهادت دهند، راهگشا خواهد بود

سربلند و پیروز باشید

با سلام ووقت بخیر
باید اداله محکمه پسند از جمله استشهادیه شهود و گزارش کلانتری داشته باشید و حتما باید شاهد دال بر این تهدید و ضرب و جرچ داشته باشید .

سلام
در صورتیکه شاهدین معتبری دارید آنها را معرفی نمایید.

سلام
طرح شکایت نیازمندارائه ادله می باشد و لذا بهتر است به استشهادیه شهود استناد کنید

یکی ازادله اثبات دعوی شهادت شهود است . جهت اثبات ادعا به دونفرشهود استناد کنید