آیا برای شکایت و درخواست مهریه مدارک کمکی به من میکنه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۳۵ #20465579

سلام خسته نباشید
من زندگی برام سخت شده و قصد طلاق دارم.میخام مهریه ام رو هم بگیرم.شوهرم ادم بداخلاقی هستن هر شب میرن بیرون و دم صبح نمیان یه شکایت در حال حاضر به دلیل شلوغ کاری و اختشاش همراه فیلم تو دادگا دارن. مشکل ناباروری خیلی کم که بادارو رفع میش ولی انجام نمیدن هم مدرک دارم که مشکل از ایشونه و این که ایشون پدرشون پارتی ایشون هست ما پنج سال تو یک اتاق ساکنیم و خرجمون رو پدرش میدن.

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر بتوانید عسر و حرج خود را در دادگاه ثابت کنید می توانید طلاق بگیرید مهریه حق شماست هر زمانی می توانید مطالبه کنید.

سلام، نسبت به مطالبه مهریه می توانید اقدام نمایید و ابتدا از دفتر ازدواجی که عقد شما واقع شده درخواست صدور اجراییه نمایید.

برای مطالبه مهریه فقط عقدنامه و مدارک هویتی نیاز است و به دلیل عدم فرزند دار شدن می توانید با استناد به شرایط ضمن عقد تقاضای طلاق کنید

سلام
برای مطالبه مهریه سند ازدواج کافی ست همچنین می توانید دادخواست الزام به تهیه مسکن مستقل بدهید.

برای مطالبه مهریه خود سند ازدواج شما کافی است و مدارک دیگری نیاز ندارید.

درود بر شما، درخواست مهریه نیازی به اثبات دلیل و مدرک ندارد، هر زمان قابل مطالبه خواهد بود، لکن برای طلاق از طرف خود بایستی بتوانید عسروحرج خود را برای قاضی محرز کنید.